Reitsma’s Roadhouse

Show Info

Genre: Muziek

Show Times

Timezone: UTC
wo:
16:00 - 18:00
[ - ]

About the Show


Reitsma’s Roadhouse neemt je mee naar Nashville, naar Texas, naar de ‘Deep South’ voor een wekelijkse portie real American music. De focus ligt vooral op country muziek zoals de mainstream country die uit Nashville afkomstig is, maar verwacht ook zeker Texas country, outlaw country, country rock en alternatieve country.

Maar om je als luisteraar die échte authentieke sound of America te laten beleven, biedt Reitsma’s Roadhouse naast de country muziek ook plaats aan stijlen als bluegrass, southern rock, cajun, swamp music, bluesrock en veel meer typisch Amerikaans georiënteerde muziekstijlen.

Presentator en samensteller Arjen Reitsma probeert je iedere week een goed uitgebalanceerd programma voor te schotelen waarin een keuze van de beste Amerikaanse muziek voorbij zal komen waarbij kwaliteit de leidraad is. Iedere week is er ruim aandacht voor de Amerikaanse country hitlijsten. Maar ook de oudjes worden niet vergeten! Onder de noemer Country Classic wordt muziek van 30 jaar en ouder behandeld.

Daarnaast staat er iedere maand een Single van de Maand in de spotlight. Dit is een recentelijk verschenen single die iedere week zal worden gedraaid. Nieuw item is de Cover Shot! Een bekend nummer uit de popmuziek maar dan uitgevoerd door een country of americana artiest. Het item ‘Maand CD’ zal voorlopig niet terugkeren. Het Bonusitem 1and1makes3 mag je zo nu en dan nog wel verwachten.

Hoe dan ook, Reitsma’s Roadhouse brengt je “Ut Gelûd fan Amerika”!

X_Iconbluesky logo_xthreads_iconlogo_tiktok