Jack Heaven’s Café

Jack Heaven’s Café

Show Info

Genre: Muziek

Show Times

Timezone: UTC
zo:
13:00 - 14:00
[ - ]

About the Show


De gedenkwaardige avonden met DJ Jack Heaven, Jack Bonnema, herbeleef je bij Omroep Zilt! Wie kent de ongekende drive van Jack niet tijdens zijn DJ optredens in onder andere de Weinstube, ’t Pypke, Lichtboei en ’t Skutsje met als partner Eric Bever!

Gerard Visser van GV Productions zal Jack als technische sidekick bij staan en Jack zal melancholisch terug blikken naar het oeroude café gevoel. De geur van bier en sigaretten, geklets met oude bekenden. Het gerinkel van glazen aan de tap, de perzische kleedjes op de cafétafeltjes, volle asbakken en een atsmosfeer vol gespannen liefdesverwachtingen, zwevend op goldenoldies en parels uit de muziekcollectie van Jack.

Jack Bonnema neemt je mee in een ongekende reis door zijn geweldige muziek bibliotheek en zal je verrassen met de meest uiteenlopende muziekstukken. Van Hollandse klassiekers naar blues, rock, pop, soul en misschien zelfs klassiek en natuurlijk plaatselijke krakers. Jack heeft met het organiseren van de ‘Proms in Concert By Jack Heaven’ in de Grote Kerk van Harlingen een heel andere kant laten zien.

Een geniale neus voor bijzonder gearrangeerde nummers die pop en klassiek verbinden. Wie weet, proeven we daar in het café van Jack ook wat van. Jong en oud zullen zich herkennen en zich thuis voelen in Jack Heaven’s Café op zondagmiddag bij Omroep Zilt.

X_Iconbluesky logo_xthreads_iconlogo_tiktok