Roel Sluiter en Hein Kuiken in Afslag Harlingen

Playlist for Show: Afslag Harlingen

Zaterdag 13 april 2024 presenteert Doede van der Hoek Afslag Harlingen tussen 11 en 13 uur via Omroep Zilt vanuit de studio in Harlingen. De techniek en muziekkeuze is in handen van Bjorn Kalkhuis, de camera’s worden bedient door Tjerk de Boer en/of Chris Wijbenga, de gastvrouwen zijn Minke vd Meer en Greetje Haarsma en de redactionele ondersteuning is van Menno Hoogeveen.

De volgende gasten zullen in de studio aanschuiven.

Oud-burgemeester Roel Sluiter over zijn leven na het burgemeesterschap,

Wethouder Hendrik Sijtsma praat ons bij over de uit te voeren besluiten van de gemeenteraad.

Oud wethouder van Harlingen, Hein Kuiken, licht ons in hoe het hem nu vergaat als wethouder in het ‘verre’ Leeuwarden.

De gemeenteraadsleden Belinda Holwerda (Harlinger Belang) en Gerrit Jan de Vries(VVD) over hoe zij het raadslidmaatschap in de huidige tijd beleven.

Frank Buikhuizen over zijn bedrijf Dockline en zijn samenwerking met onze troubadour Boaz.

Bondsridder van de KNKB Jan Volbeda komt langs om zijn kaatstrainingsactiviteiten en zijn eigen sportieve activiteiten toe te lichten .

Hielke Jager is benoemd als nieuwe trainer van de Walking Footballers en we zijn nieuwsgierig hoe hij tot deze beslissing is gekomen tot het aannemen van deze toch wel belangrijke functie.

In het kader van de atelierroute gemeente Harlingen zullen wij de komende weken verschillende kunstenaars bij ons in de uitzending uitnodigen. Als eerste komt aan de beurt Cecilia Bouma, zij schildert en tekent, maar ook in de muziek vervult zij in Nieuw Zuid een lesgevende functie. Wij vernemen van haar hoe zij tot deze bezieling is gekomen.

Wij, van team Afslag Harlingen, wensen de geïnteresseerde luisteraars en via de stream de kijkers veel luister en kijkplezier. Wij zeggen, gezien het vastgestelde programma, reden genoeg om zaterdag tussen 11 en 13uur af te stemmen op Omroep Zilt.

No entries found for this Playlist

← All Playlists for Show: Afslag Harlingen
X_Iconbluesky logo_xthreads_iconlogo_tiktok