Evenementen en bruine vloot in Afslag Harlingen

Playlist for Show: Afslag Harlingen

Afgelopen week waren in de gemeenteraad van Harlingen de algemene beschouwingen en de begroting voor 2024 aan de orde. Wim Wildeboer van WPH en Reynold Bontes van het CDA zullen u hierover informeren en eventueel de discussie aangaan.

Verder komen aan tafel Bram Visser, vrz. St. Evenementen Harlingen, Henk Jan Cornelisse, Karen Brugman en Willard van Grootveld van St. Beng. Zij zijn namelijk de organisatoren van de meeste evenementen in onze gemeente. Zij laten hun licht schijnen over de door de gemeente ingestelde enquête over welke evenementen volgens de Harlingers zouden moeten blijven en/of graag zien worden georganiseerd.

Daarna komt de gemeentepolitiek weer aan bod met Lisa Ligthart van Lijst Ligthart en Edwin Helvrich van de PvdA en is het eerste uur aan het einde gekomen.

In het laatste half uur komt Gijs van Hesteren (vrz. VBZH) ons iets vertellen hoe het verder moet met de bruine zeilvaart, nu de grootste keuringsinstantie geen nieuwe vergunning heeft gekregen om de keuringen uit te voeren.

We blijven even op het water, want als laatste gast zit Hermanus Wever van het zeekadetkorps Harlingen in de studio om ons in te lichten over de staat van de mijnenveger Hr.Ms. Sittard. Zeker met betrekking tot de ‘crowdfunding’ die is opgestart om alle reparaties te kunnen bekostigen.

No entries found for this Playlist

← All Playlists for Show: Afslag Harlingen
X_Iconbluesky logo_xthreads_iconlogo_tiktok