Ellia Smeding en Visserijdagen in Afslag Harlingen

Playlist for Show: Afslag Harlingen

Komende zaterdag 30-3-24 presenteert Doede van der Hoek Afslag Harlingen, tussen 11 en 13 uur bij omroep Zilt vanuit de Harlinger studio. Techniek en muziekkeuze Bjorn Kalkhuis, camera Chris Wijbenga en de gastvrouwen zijn Minke van der Meer en Greetje Haarsma.

We beginnen met een gemaakte opname met Ellia Smeding over haar tot nu verlopen schaatscarrière. Jan Hoogland komt naar de studio om ons iets te vertellen over zijn liefde voor de duivensport.

Jarich Langhout gaat ons inlichten hoe het gesprek met de ambtenaren van het ministerie mijnbouw over de zoutboringen is verlopen. Hermanus Wever en Geert van der Molen vertellen iets over het jubileumconcert van het zeemanskoor de Skuumkoppen.

Wethouder Erik de Groot licht ons in hoe het staat en komt met de sociale woningbouw in Harlingen en of de Futbringer inmiddels al wat meer succes heeft.

Bram Visser komt langs om iets te vertellen over het schokkende nieuws dat er geen avondfestiviteiten vanuit de horeca gaan plaatsvinden tijdens de Visserijdagen. Gijs van Hesteren praat ons bij hoe het staat met betrekking tot de keuringen van de bruine vloot en de Vlootdag van 13 april 2024.

Greet de Groot-Stoker van de PvdA en Wim Wassenaar van het CDA komen de genomen besluiten toelichten vanuit de gemeenteraad. Manon Heida zal ons meenemen in in het wedstrijdelement van drum en showfanfares, waarbij zij al enkele keren Nederlands en Europees kampioen is geworden.

Weer een goed gevuld programma en ons inziens reden genoeg om af te stemmen op omroep Zilt komende zaterdag tussen 11 en 13 uur. Te volgen via 106.2 en 107.5 FM en ook via de stream audio en beeld.

Team Afslag Harlingen vanuit de studio in Harlingen

No entries found for this Playlist

← All Playlists for Show: Afslag Harlingen
X_Iconbluesky logo_xthreads_iconlogo_tiktok